Over Amber

Wie is Amber?

Zelf ben ik hoogsensitief wat mijn tienerjaren zeker niet altijd makkelijk maakten. Gevoelens van eenzaamheid, angst, wantrouwen en onzekerheid waren schering en inslag voor mij. Terwijl ik van nature uit een vrolijk persoon ben, bracht de wereld rondom mij, die mij niet begreep veel negatieve gevoelens in mij naar boven. Dit kon toch niet voor altijd de bedoeling zijn? Dus ik dook in boeken, volgde workshops, leerde mezelf beter kennen. Ik leerde hoe mijn hersenen dingen verwerken, hoe ik dit alles kon beïnvloeden en een positieve groeimindset kon aannemen.

Hierbij leerde ik ook het volgende:

Externe kennis > intern inzicht > duurzame verandering

En dat is ook de manier waarop ik te werk ga met Lief leven coaching.

 • Watermelon high

  Gewoon een leuk weetje, maar in de zomer zal je me zelden zonder watermeloen terug vinden. Kleine verslaving!

 • HSP

  Zelf ben ik een introverte HSP. Wat niet wegneemt dat ik super sociaal en mensgericht ben. Maar ik hou wel een goede balans met wat me-time.

 • Zelfontwikkeling

  Ook ik blijf dagelijks bezig met mijn eigen persoonlijke groei. Hoe beter ik ben, hoe beter ik de wereld kan maken.

 • Passie

  Sinds mijn 5 jaar vind je mij terug in de paardenstallen. Dé plek waar ik 100% in connectie sta met mijzelf. Sinds 2017 vervolledigt mijn paard Thor mijn vrije kant.

1 van 4

Werkervaring

Daarnaast werkte ik ook 3 jaar als leidinggevende waarbij ik verschillende mensen tegenkwam die met zaken in de knoop lagen zoals burn-out, stress, laag zelfbeeld of een negatieve mindset. Hierdoor ging ik nog verder onderzoeken hoe ik niet enkel mezelf, maar ook anderen op een gestructureerde manier kon helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit zette mij aan om verschillende opleidingen te volgen zoals stress-en burnoutcoach, lifecoach, praktische psychologie en omgaan met hoogsensitiviteit.

Ik wil vooral meer over jou horen! Wat zijn jouw dromen die je wilt waarmaken? De doelen die je wilt realiseren? Welk gevoel streef je na? Hoe wil jij in het leven staan? En hoe kan ik jou hierbij helpen!

Let's connect